Als ondernemer neem je dagelijks beslissingen. Dan is het wel zo prettig als je een actueel beeld hebt van je financiële positie. En misschien nog belangrijker: dat je jezelf kan blijven richten op de hoofdzaken omdat de bijzaken goed zijn uitbesteed. Ik ontzorg met raad en daad. Je administratie en het totale beheer(de back-office) van je onderneming zijn in goede handen en je weet elk moment van de dag hoe het er voor staat. En bij belangrijke beslissingen kan je rekenen op iemand die naast je staat en goed adviseert. 

 

Mijn drijfveer is om te zorgen dat jij als ondernemer het directe zicht op je bedrijfsvoering niet kwijt raakt door de alsmaar verdergaande administratieve automatisering. Administratiekantoren en accountants zijn veelal sterk gericht op de fiscaliteit en het verleden. Tevens mogen (RA/AA) accountants wettelijk geen bedrijfsadvies geven. 

 

Ik gebruik moderne hulpmiddelen als Twinfield, NMBRS en Basecone. Er is gezorgd dat  voldoende back-up en specifieke belastingkennis beschikbaar is en blijft, ook als ik zelf uitval. De dienstverlening gaat altijd door. En mocht je onverhoopt de samenwerking willen beëindigen dan kan je simpel je administratie overzetten naar een andere dienstverlener die dezelfde producten gebruikt. 

 

 

Puur actueel en op orde  

Bijna altijd zeggen mensen dat ze een beslissing nemen volgens hun ratio. Als je het achteraf gaat analyseren dan blijkt hun gevoel voor een heel groot deel te hebben meegespeeld. Daar schuilt ook een gevaar in. Als je te veel op je gevoel afgaat, kan je gevoel je verstand een loer draaien. Zeker in deze tijd.

Mijn product is nummer één. Maar zonder een goede administratie kan geen enkele ondernemer. Ik wilde dit uitbesteden. Mijn  verstand zei: aan een echte vakman. Mijn gevoel zei: aan iemand waar ik een klik mee heb. Ronald voldeed aan beide en ik ben nog steeds blij dat ik vanaf de opstart van mijn bedrijf Ronald heb ingeschakeld.  

Maarten Goet

Managing  Director Inovativ

Puur ontzorgen leaflets

Puur contact

Ronald van Stiphout 

T: 0321-785966

M: 06-53288937

E:ronald@stipbusiness.nl

 

 

Sjors van Stiphout

T: 0321-785966

M: 06-13194452

E: sjors@stipbusiness.nl

 

Ronald van Stiphout op LinkedIn
Stip Business op Facebook
Stip Business op Twitter

P U U R   O N T Z O R G E N 

Inovativ
Sjors van Stiphout op LinkedIn
Sjors van Stiphout op Twitter

 

 

 

Leaflet Puur ontzorgen
Leaflet Puur ontzorgen voor B.V.
Leaflet Puur ontzorgen voor de eenmanszaak
Videofilms Twinfield