Ik heb mijn onderneming in 1999 opgericht en de eerste jaren heb ik mij vooral gericht op de procesondersteuning van een organisatie van inkoop van apotheken (VNA, nu onderdeel van Brocacef Holding). Al snel volgde een aantal groothandels in de farmacie. Zo heb ik bij Sprint BV de holdingstructuur van een groep apotheken mogen organiseren en meer body gegeven. 

 

In die eerste jaren heb ik geleerd dat het vaak gaat om de eenvoud en niet om alles stuk te rekenen via de meest  ingewikkelde rekenmodellen. In januari 2009 na wijziging van de inschrijvingsverplichting bij de Kamer van Koophandel is Stip Business ingeschreven als Stip Business Controlling met als omschrijving bedrijfsorganisatie, adviesbureau, administratiekantoor en interim-management. Voor de activiteiten op het gebied van interim-management en van de stichting de Consularis kan je mijn website www.stipbusinesscontrolling.nl bezoeken.

 

Mijn inbreng is eenduidig, helder, constructief en gericht op vandaag en morgen. Ik kan het beste omgaan met mensen die een ander geluid accepteren en die het op prijs stellen dat iemand ze een spiegel voorhoudt. Wel iemand die ook zelf weet wat onzekerheid inhoudt. Ik ben door de ‘lange duurzame was’ gegaan en heb ik vele taken zelf (met mijn voeten in de modder gestaan, zoals velen zeggen) uitgevoerd.

 

En natuurlijk ook wijzer geworden. Niet alleen door uitgebreide scholing en het bijhouden van kennis maar ook door de dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven en bij de overheid. Selfmade klinkt misschien stoer maar is wel de passende term. Net als eigenzinnigheid en mijn ‘eigen geluid’ is dat iets wat mij zeer kenmerkt. Ik ben absoluut geen goeroe en geen grote nieuwdenker. Mijn kracht ligt in het vertalen van kennis en ervaring uit andere werelden naar de wereld van jouw onderneming. En mijn inzet is altijd om mijn kosten voor jouw onderneming terug te verdienen. 

 

Puur Stip Business  

Met de jaren heb ik geleerd waar ik gelukkig van word. Mijn passie is het helpen van mensen met die zaken waarbij ze niet in hun feitelijke kracht zitten.  Maar vooral wil ik helpen bij het bouwen en verbouwen van hun organisaties.  Ondernemers ondersteunen die puur en vol perspectief handelen om hun organisatie vorm te geven of te vernieuwen.

Stip werkt voor o.a.

Puur contact

Ronald van Stiphout 

T: 0321-785966‬

M: 06-53288937

E:ronald@stipbusiness.nl

De Bunder 53, 8252 JK Dronten

Ronald van Stiphout op LinkedIn
Stip Business op Facebook
Stip Business op Twitter

P U U R   R O N A L D  P U U R  P A S S I E   

Puur blog

Lees mijn artikelen op mijn blog.

Naar Blog
Taxi-idee
Human Capital Partners
De Werkkracht Centrale
Camera Techniek Nederland