Het gaat allang niet meer over alleen maar geld verdienen. Het gaat om alles wat voor jou als ondernemer van belang is. Belangrijk is daarbij dat je wel de balans vindt tussen privé en zakelijk om zo ook op langere termijn koers te blijven houden. Dan is het wel zo prettig als je een sparringpartner hebt die met je meedenkt.

 

Ik ondersteun je als pure ondernemer. Met raad en daad. Bij belangrijke beslissingen kan je rekenen op iemand die naast je staat en adviseert in het brede perspectief. Alles met het doel dat je tijd en energie houdt om je te richten op waar je goed in bent of wat je leuk vindt zonder dat het ten koste gaat van jouw uiteindelijke lange termijn ondernemingsdoelstellingen. Geen adviseur van de kretologie. Dat is theorie met mooie termen, ik ben gericht op de praktijk en doe dat  in simpel Nederlands. Dat is wel zo duidelijk.

 

Je kunt rekenen op mijn heldere en eerlijke mening. Vaak ongezouten maar altijd realistisch. Ik houd daarbij altijd de stip op jouw  horizon in beeld. Dat betekent dat ik tegengas geef bij jouw ideeën door vanuit een geheel ander perspectief naar de problematiek te kijken. Met als doel dat je de verschillende kanten belicht ziet en dat je de voor jou juiste beslissingen kan nemen.

Puur ondersteunen  

Ondernemen is je hoofd erbij houden. En je hart. Het hand-in-hand gaan van verstand en gevoel is volgens mij juist iets dat de ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kenmerkt. De lijn tussen ideeën en geld verdienen zijn daar immers kort. Een mooie positie die je vast wil houden, ook in deze tijd. 

Wij zijn mannen van ‘pak je kansen’. Willen we over 5 jaar verdubbeling van omzet? Dan moeten we nu bedenken of we apparatuur  moeten aanschaffen, een pand huren en keuzes maken voor in- of outsourcing. Dan is het heel prettig dat Ronald als een goede adviseur naast ons staat. 

Andre Kager en Dennis Huijzers 

Oprichters online radiostation werken.fm

Puur blog

Lees mijn artikelen op mijn blog.

Puur contact

Ronald van Stiphout 

T: 0321-785966‬

M: 06-53288937

E:ronald@stipbusiness.nl

De Bunder 53, 8252 JK Dronten

Ronald van Stiphout op LinkedIn
Stip Business op Facebook
Stip Business op Twitter

P U U R  V O O R U I T  D E N K E N

Werken.fm
Naar Blog