Stip Business biedt ondersteuning om de zaken weer op orde te krijgen (of te houden) d.m.v. een uitgebreide bedrijfsanalyse. Hierin worden o..a. de volgende items meegenomen.

Doorlichten van je strategie Hoe onderscheidend ben je in de markt? Past je aanbod nog in de markt? Hoe zit het met je prijsbeleid? Hoe kan je meer omzet realiseren? Waar liggen nieuwe kansen?

Verbeteren van de processen  Zijn de processen wel (voldoende) efficiënt en effectief ingericht? Veel kosten zijn niet nodig als de processen optimaal zouden zijn. 

Het sturen op cijfers Is er een goede planning en control cyclus? Is je ondernemingsplan vertaald in budgetten? Hoe zit het met de kostenrapportage? Is de basisadministratie op orde, zodat je stuurt op juiste en betrouwbare informatie? 

Kostenbeheersing Heb je goed zicht op je inkomsten- en uitgavenpatroon, zowel zakelijk als privé? Is je debiteuren- en crediteurenbeheer strak genoeg? Met een goed financieel beheer voorkom je in slecht weer te komen. Vooral verplichtingen veranderen is een kunst.

Zijn de problemen zodanig dat zwaardere maatregelen nodig zijn, ook dan biedt Stip Business je ondersteuning en advisering bij o.a. doorstartmogelijkheden, reorganisatie en herstructurering, advies over faillissement en schuldsanering.

Puur ondersteunen van ondernemers in zwaar weer 

De economische teruggang brengt met zich mee dat meer en meer bedrijven in financieel zwaar weer geraken. Wat is daar aan te doen? Dat hangt natuurlijk sterk af van het tijdstip waarop bijstand wordt ingeroepen. Is het tij nog te keren, dan is er nog veel mogelijk.

Beste Ronald,

Bedankt voor de  uitgebreide analyse. Wij hebben nu ook het gevoel dat,  mits er structuur en overzicht komt, de zaken door deze crisis heen te slepen zijn.  Zoals eerder gezegd ontbreekt het ons aan de kennis dit op orde te krijgen.  Daarom ben ik o-zo blij dat we met “ons water naar de dokter” zijn gestapt  (je wilt immers niet anderen laten zien dat je het weleens moeilijk hebt)  en dat jij ons hierin bij wil staan. 

Pure actie voor bedrijfsanalyse

De kosten van een bedrijfsanalyse en de daaruit voortkomende adviezen hangen sterk af van jouw specifieke situatie. Neem dus gerust contact op voor een prijsopgave. En....

Tijdelijk geef ik 1 dagdeel (4 uur) cadeau!

Puur contact

Ronald van Stiphout 

T: 0321-785966‬

M: 06-53288937

E:ronald@stipbusiness.nl

De Bunder 53, 8252 JK Dronten

Ronald van Stiphout op LinkedIn
Stip Business op Facebook
Stip Business op Twitter

B E D R I J V E N  I N  M O E I L I J K H E D E N